محل تبلیغات شما
PH عسل برابر 4 و به شدت اسيدي است،‌ بنابراين بايد از نگه‌داري آن در ظروف في خودداري كرد. چون بعد از مدتي ف را خورده و خودش هم خراب مي‌شود و ذرات ف كه به همراه عسل وارد بدن مي‌شود، براي انسان مضر است. براي نگه داري عسل در حجم زياد ظروف استيل و گالوانيزه و براي مصارف خانگي ظروف شيشه اي، لعابي و سفالي توصيه مي‌شوند. ظرف عسل را نبايد در باز، در اتاق يا يخچال نگه داشت، ‌زيرا عسل، ‌آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كرده و پس از مدتي، رقيق و آبكي مي‌شود.

چرا خرید عسل قنقال رو توصیه می کنم؟

بهزاد پیروزی از استارتاپ هنگی بی و رسالت آن می‌گوید

عسل تقلبی متهم اصلی تلخی بازار عسل، اعتماد حلقه گمشده خرید عسل

عسل ,ظروف ,ف ,شدت ,مي‌شود ,اتاق ,به شدت ,عسل در ,در باز، ,باز، در ,نبايد در

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فرش و مبل